Марија Шерифовић неутјешна

Марија Шерифовић потпуно је сломљена откако је угинуо њен љубимац Роби.

Забава 29.05.2017 | 23:05
Марија Шерифовић неутјешна
Марија Шерифовић упала је у велику емотивну кризу након што је њен пас, енглески булдог Роби, угинуо, па је у сузама дошла на аудицију за нове „Звезде Гранда“.

Чланица жирија популарног музичког такмичења појавила се у суботу на избору такмичара нове сезоне сва отечена у лицу и с наочарима за сунце које није скидала.

- Сви су се изненадили кад су Марију угледали у студију. Прво, нико није очекивао да ће доћи. И Поповић је био у чуду кад ју је видео, али није одмах скапирао шта се десило, па ју је кроз смијех упитао зашто је дошла. Она је дрхтавим гласом рекла: „Јао, Сале, не могу да будем сама. Морам да се дружим с људима, да не разнишљам о Робију. Много ми је тешко, не знам шта ћу са собом. Нека ме овдје с вама, можда ће ми лакше бити.“ Сви смо ућутали, а она је сјела и нијемо слушала и посматрала кандидате. Ништа није причала, само би уздисала и повремено брисала сузе - каже саговорник Курира.

(Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ББ

30.05.2017 06:09

Страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нб

30.05.2017 06:14

Залосно некад ти СЕ смуци кад видис ове младе даме умјесто да водају дјецу за руку сједе по парковима и мазе СЕ и лизу СА псима болестан свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роле

30.05.2017 06:16

Од оваквих никад зене и домацице

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар страсни

30.05.2017 08:01

Врло битан Маријин љубимац. Има те ли ви шта паметније да напишете ,не мучите народ Маријом и њеним љубимцима.

ОДГОВОРИТЕ