Мој Раша је рођен за порнић

Певачица се не би љутила када би њен супруг снимио филм са Кендром Ласт, Лисом Ен или Џеном Џејмисон

Забава 27.05.2017 | 12:14
Мој Раша је рођен за порнић
Опште је познато да се Гоца Тржан и њен млади изабраник Радомир Новаковић много воле, али евидентно им не недостаје ни страсти у кревету.

Бар ако је судити по њиховим последњим изјавама. Како је Раша недавно изјавио да би волео да се опроба као актер филмова за одрасле, питали смо Гоцу како она то коментарише. Мало је рећи да нам је певачица одушевљено одговорила.

- Одлично, он је рођен за те ствари! Баш бих волела то да видим. Свакако не бих могла да му не опростим неке порно-глмице које ја лично поштујем и волим, као што је Кендра Ласт или Лиса Ен или Џена Џејмисон... Не бих се љутила да се о њима ради, оне су професионалци - рекла је Гоца за „Ало!“, показавши и завидно познавање порно-продукције.

Како смо је срели на ревији венчаница, Гоца је са осмехом ипак истакла да је љубав најважнија.



- Мој супруг и ја се много волимо и поштујемо. Још много пута ћу обући венчаницу, волим ја ове беле ‘аљине, што да не? Што пословно, што приватно. Рекла сам Радомиру пре неки дан, када смо били гости на неком венчању: „Радомире, да ме венчаш још који пут, мало ми је два пута.“

Гоцина ћерка Лена пре само неколико дана је напунила 10 година, Гоца је са неколико објава на друштвеним мрежама скренула пажњу на проблем васпитања деце данас. Како каже, труди се да буде добра мајка.

- Моја ћерка је напунила 10 година и улази у пубертет полако. Рекла сам да је највећи пропуст наших родитеља што је највећа казна за нашу децу да им одузмемо телефон. Знаш кад видиш у кафани да су родитељи детету дали телефон, телефон нас је одменио много у њиховом детињству, па се ја трудим да надмашим телефон - искрена је Тржанова.

Гоца се осврнула и на легендарни концерт у Центру „Сава” из 2001. године, за само једног човека, који је на неки начин обележио њену каријеру, а који је у то време изазвао прави скандал, резултирајући разилажењем од њеног менаџерског тима.

- С обзиром на то да сам била млада, то је за мене као жену био велики комплимент, то је била изјава љубави једног човека. Нажалост, када то твој тим покуша да искористи у маркетиншке сврхе погрешно и када то искористе против тебе, онда то и није добро... Али то је и даље само моја успомена и нешто само моје.

Подсећања ради, Раша је пре неколико недеља за „Ало!“ изјавио како би се сликао потпуно го, али за неки амерички часопис, као и да му не би био проблем да буде део порно-индустрије. Судећи по свему, њега у овом подржава и његова супруга Гоца Тржан.

(Ало)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Ма

27.05.2017 10:29

Цуј да буде порно глумац, казе Гоца, е звоца ли га звоца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

27.05.2017 11:35

Боље да те мркне јос који пут, него да те вјенцава. Тросак је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

кондор

28.05.2017 07:18

ја бих са гоцом снимио филмциц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јаа

28.05.2017 08:44

Све сваста раде само да се уда онда све раде да се разведу и ста да се наследи и није био нико и ни какав!

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

28.05.2017 14:08

Добра и лоша вијест у једној реченици: жена му је рекла да му је највећи у селу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

28.05.2017 14:16

Са Кендром бих и Ја снимао, а за Лису да и не говорим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сале

28.05.2017 15:27

Свет има вецу корист од тоалет папира него од гоце и овог њеног кенгура за ста су они само срамоте своје родитеље а поготово децу и овај бог је цудан да свакој багри децу а где треба неда

ОДГОВОРИТЕ
Name

калс

29.05.2017 09:47

Ти стварно мислис да бог постоји?

Name

Опатица

03.06.2017 17:24

Постоји 100%!