Весна пјева бившем на свадби

Жељко Ристић ће почетком љета оженити девојку Маријану Станковић, а на свадби ће му пјевати, ни мање ни више, него његова бивша вјереница Весна Змијанац.

Забава 26.05.2017 | 12:46
Весна пјева бившем на свадби
Бизнисмен, који је после Змијанчеве био и са Златом Петровић, и његова изабраница венчаће се цркви, а потом ће уприличити велико славље у једној од његових свечаних сала у Београду.

Ристић се похвалио да је кренуо са припремама за свадбу али, како каже, не жели много да прича да не би избаксузирао.

- Планирам да се женим, али не ове недеље, као што се шушка по граду (смех). Шалу на страну, женим се за који мјесец и заиста сам пресрећан. Иако сам мислио да више ништа нећу потписивати, очигледно сам се преварио. Имам дивну дјевојку и срећан сам. Пронашли смо се у многим стварима, схватио сам да је она жена која ми одговара у свему. Лијепа је, културна, ради у једној озбиљној институцији. Не бих ништа више причао унапријед да сутра не буде да причам у празно. О том потом, биће прилике - рекао је бизнисмен за "Пинк" и додаје да тренутно уговара музику за свадбу.

- Весна Змијанац ми пјева на свадби (смијех). Озбиљан сам. Она је одлична пјевачица, има хитове и сви знају колико је волим и поштујем. Желим да ми буде гост и да пјева. То сам одмах рекао кад сам ријешио да се поново оженим - рекао је Жељко и нагласио да његову другу бившу дјевојку Злату Петровић неће звати на свадбу:

- Немојте то, молим вас. Што бих је звао? Немојте Злату да ми дирате, она је једна душа од човјека., рекао је он.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ма

26.05.2017 11:32

Зелио Зељко Весну па Злату, насао им ману, па дад зени Маријану...

ОДГОВОРИТЕ