Џиновићи желе треће дијете

Модна креаторка Мелина Џиновић каже да она и њен супруг Харис Џиновић желе треће дете!

Забава 26.05.2017 | 08:33
Џиновићи желе треће дијете
Певач ће у септембру прославити 66. рођендан, али његове године брачном пару нису препрека ка проширењу породице, пише Информер.

Посвећени каријерама

Мелина и Харис већ имају двоје дјеце, ћерку Ђину и сина Кана, али се надају да ће њихови насљедници добити још једног брата или сестру.

- Јако ми је криво што смо се дуго двоумили желимо ли треће дете. Размишљали смо да ли је вријеме или не. Када смо преломили, уследили су моји послови у иностранству, пуно обавеза. И сада смо посвећени каријери, али и даље не губимо вјеру и наду, наравно и жељу, да добијемо и треће дијете - каже Мелина Џиновић која је од Хариса млађа чак 30 година. Она се за пјевача народне музике удала када је имала само 22 године и отад јој је породица најважнија у животу.

- Породица ми је увек била приоритет и тако ће остати. Ја радим по десет сати дневно, Харис је или у студију или на концертима, али породица никако не трпи због тога. Увијек одвојимо вријеме за нас. Никад не бих дозволилада ми посао буде приоритет у односу на дом, мужа и дј ецу.

Без обзира на то што су њене моделе носиле бројне свјетске звезде попут Џенифер Лопез, Шерон Стоун и других, Мелина се не мијеша у мужевљево облачење. Како сама каже, задовољна је Харисовим стајлингом.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

истина

26.05.2017 08:22

Само лете где има пара, а на крају остаје све њој,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

26.05.2017 17:01

Је ли то онај инструктор скијања? Е мој инструкторе, престар си ти и за унуке. Ко це ти га дици?