Здравље глумца изузетно лоше

Глумац Љубиша Самарџић је већ неколико дана у болници, а његово здравствено стање је поново изузетно лоше, сазнаје “Блиц”.

Србија 24.05.2017 | 21:02
Здравље глумца изузетно лоше
Љубиша Самарџић је у децембру имао тешку операцију мозга, а како сазнајемо тренутно је у Клиничком центру Србије, на Одељењу хематологије и лекари се боре за његов живот.
"Ја сам допутовала синоћ, тако ме је све то затекло. Наравно, желим му брз опоравак", каже за “Блиц” глумица Неда Арнерић, која је са Љубишом Самарџићем играла у више филмова и серија.

"Љубиша Самарџић је у изузетно критичном стању, угрожен му је живот и лекари чине све што је у њиховој моћи - испричао је за “Блиц” добро обавештен извор.

"Не знам ништа о томе, па не могу ништа ни да вам кажем. Просто не знам... Жао ми је ако је тако, али не знам ништа о томе", рекла је за “Блиц” глумица Горица Поповић када смо јој рекли да је њен колега поново у тешком стању.

У децембру, када је легендарни Смоки био на операцији, лекари су имали оптимистичне прогнозе, а три месеца касније спекулисало се да се глумац због главобоља, вртоглавица и мучнина накратко вратио у болницу.

Ипак, ова глумачка легенда се у марту у пратњи супруге Мире појавио на београдском Фестивалу документарног и краткометражног филма, где је приказан његов филм “Панта реи”. Током свечаности отварања, из првог реда, насмејано се обратио публици, што је испраћено громогласним аплаузом. Тада је рекао:

"Немам речи. Узбуђен сам. Овај мој документарни филм је пао у време када ме здравље не служи, али у сваком случају - идемо даље. Поносан сам што сте организовали тако добру манифестацију која ће живети дуже него ја, логично. Доста се тога у овом простору изменило. То ме и дира и поспешује. Драго ми је што ће на програму бити и филмови стваралаца из република бивше Југославије.

Чувеног Љубишу Самарџића тада ни тешка болест није задржала да се сретне с пријатељима и филмофилима и да поново седне у биоскопску салу.

(Блиц.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар