Почели преговори Партизана и Леонарда!

Останак бар до краја лета је жеља црно-белих.

Фудбал 25.05.2017 | 00:00
Почели преговори Партизана и Леонарда!
На једној страни Леонардо да Силва Соза. На другој управа Партизана.

У Хумској улици данас су почели преговори руководства црно-белих и офанзивног везисте о томе да ли постоји могућности - и под којим условима - да Бразилац остане у табору новог првака Србије. План челника Парног ваљка је да задрже стрелца 24 гола макар до краја квалификација за Лигу шампиона, међутим, после сезоне у којој је експлодирао јасно је да такву идеју није лако реализовати.

Пре свега из разлога што у уговору има излазну клаузулу постављену на 2.500.0000 евра, што значи да ко плати поменути новац може да га води. С друге стране, интерес Партизана је да са баш са 24-годишњим крилом нападне пласман у елитни куп. Тако нешто јеЛеонарду, мало иза 14 часова, предочио Милош Вазура, генерлани директор црно-белих. Састанак је завршен у пријетељском тону, али без конкретних закјучака, јер је Лео затражио мало времена да размисли о даљим корацима у каријери. Плус, пред екипом Марка Николићаје финале Купа Србије са Црвеном звездом (субота, 18.00), па фудбалер жели да се посвети задатку да освоји дуплу круну.

Тек после тога могу се очекивати конкретније информације, јер у овом тренутку ни људи из клуба, ни сам играч не желе да се јавно оглашавају или процењују какве су шансе да један од носилаца игре остане до краја лета. Иако је то био начелан план и са њим и са Евертоном Луизом, представљен још зимус.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар