Илиев: Да ли Леонардо остаје? Желе га многи...!

Спортски директор Ивица Илиев није могао да каже да ли ће Леонардо остати међу у Партизану за напад на Лигу шампиона због великог интересовања клубова.

Фудбал 24.05.2017 | 09:30
Илиев: Да ли Леонардо остаје? Желе га многи...!
Ипак, Илиев је поручио да има спреман план за летњи прелазни рок.

Према писању грчких медија, ПАОК жели да активира откупну клаузулу од 2,5 милиона евра за одличног Бразилца и сруши клупски рекорд у висини трансфера.

"Писало се много ове године око Леонада, не бих превише улазио око интересовања ПАОК јер званичну понуду нисмо добили. Чињеница је да га жели ПАОК, али и многи клубови из најјачих лига Европе. Да ли ће да остане Леонардо у квалификацијама за Лигу шампиона? Не волим да калкулишем...", рекао је Илиев Тањугу.

Он је остао "закопчан" и по питању долазака после прича да је Партизан у преговорима са двојицом повратника Петром Шкулетићем и Марком Јовановићем.

"Веома ценим Шкулетића и Јовановића, волим све наше наше играче. Ипак, то не значи да ће то доћи у Партизан, доста играча ће се провлачити кроз медије, а неко од тих ће вероватно доћи. Свесни смо да откад сам спортски директор Партизана новинари имају мали проценат погођених трансфера", уз осмех је рекао Илиев.

Илиев, чији су се потези око трансфера исплатили Партизану (Леонардо, Евертон, Остојић, Јанковић...), верује да ће и предстојећег лета бити успешан.

"Имамо план и наше жеље, радимо у миру... Радим на томе да сваки следећи прелазни рок буде бољи, сви играчи који су дошли имају квалитет, али доста тога зависи како ће да се аклиматизују на град и велики клуб какав је Партизан".

Како је нагласио, у клубу се нико није опустио после освајање 27. шампионске титуле првака Србије.

"Лепа атмосфера је у клубу, али смо чврсто смо на земљи. Партризан је велики клуб, дан или два се славе успеси и онда се ради као пре тога. Већ нас очекује финале Купа, па Европа и немамо времена за велико славље. Таква је судбина великих клубова", закључио је Илиев.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар