Интер размишља као велики клуб, али реалност је..

Ни Симеоне, ни Конте, ни Покетино. Власници "неразура" мораће да се спусте на земљу када је избор тренера у питању.

Фудбал 24.05.2017 | 22:30
Интер размишља као велики клуб, али реалност је..
Антонио Конте, Дијего Симеоне и Маурисио Покетино наводно су добили богате понуде Интера и рок да се изјасне да ли желе, или не, да преузму "неразуре" овог лета.

Мора се рећи да су нови власници славног и посрнулог клуба из Милана, кинески бизнисмени из компаније Сунинг, "пуцали" високо од старта и на томе им се не може замерити.

Оно што се догодило је реалност.

Иако се у Кини готово све може купити новцем, нарочито у фудбалу где мало који фудбалер одбије прилику да заради и четири, пет, десет пута више него у Европи, на Старом континенту ствари донекле функционишу другачије.

После Покетина и Контеа, који су раније још поручили да остају у Тотенхему и Челсију, у понедељак је и бивши фудбалер Интера, срчани тренер Атлетико Мадрида, Симеоне, рекао да не иде нигде и да "други имају новац, али Атлетико атмосферу".

Доведени у непријатну ситуацију, у Интеру ће највероватније морати да се позабаве преговорима са ускоро слободним тренером Лућаном Спалетијем, који ће наредног викенда последњи пут водити Рому у свом другом мандату.

Од раније је познато да актуелни шеф Стефано Пиоли, доведен да замени неубедљивог Франка Де Бура, неће остати у клубу за сезону 2017/18, а од данас је извесно да ће га на том месту заменити Спалети, који је између два мандата у Роми дуго радио у Зениту за велики новац.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар