Жив био, Новаче! Срећан рођендан!

Најбољи српски тенисер, али и један од најбољих тенисера света свих времена, Новак Ђоковић, данас пуни 30 година. Шта бисте му пожелели?

Тенис 22.05.2017 | 18:45
Жив био, Новаче! Срећан рођендан!
Тенисер, шампион, забављач. Али, пре свега отац. И добар момак.

Новак Ђоковић данас је напунио 30 година. Шта пожелети човеку који је остварио све своје снове, у спортском смислу, који има породицу (ускоро ће бити "проширена") и остварен је у сваком погледу?

Пре свега, здравље и да остане сјајан тип, спортиста, да ужива у ономе чиме се бави, да настави да увесаљава навијаче широм света.

Титуле? Има их толико да вероватно има посебну просторију у којима чува све трофеје и признања. Ако их и не буде - нема везе, јер ушао је у историју тениса, освојио је све гренд слем титуле, трофеје на Мастерст турнирима, био је шампион Дејвис купа са Србијом, својом земљом.

Да, ми ћемо наставити да га бодримо (и да се нервирамо кад га не иде), али толико је већ урадио за себе и своју земљу да не мора више ни прстом да мрдне. Његова Фондација је помогла многим обдаништима и школама у Србији, о својој земљи увек говори поносно.

Уважавају га и ривали. Они највећи, они који су такође исписали историју тениса. Ево шта су му поручили:

Енди Мареј: "Ноле, срећан ти 30. рођендан! И ја сам недавно прошао тај број и надам се да ћемо имати још неколико лепих година на турнирима. Уживај у овом дану".

Рафаел Надал: "Срећан рођендан! 30. Леп број. Уживај са породицом и пријатељима и желим ти све најбоље у даљој каријери".

Стен Вавринка: "Друже, срећан ти рођендан! Играли смо велике мечеве и било је супер играти против тебе, тренирати. Све најбоље у животу".

Новаче, хвала ти за све и жив нам био!

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Срећно мајсторе

22.05.2017 17:02

Ноле, срећан рођендан! Чекамо нове титуле.

ОДГОВОРИТЕ