"Гробар" заволио Џајину ћерку

Син Павла Петровића, Душан, завео је Драгану Џајић, а њих двоје уживају у путовањима, луксузу и гламуру.

Забава 18.05.2017 | 21:04
 "Гробар" заволио Џајину ћерку
Ћерка Звездине легенде Драгана Џајића, Драгана, која живи у Монаку, заљубљена је у младог Душана Петровића, сина Павла Петровића, председника Фискалног савјета, а ова веза обилује лијепим путовањима, дружењима и састајањима на свим континетима, поклонима који готово свакодневно стижу на адресу лијепе Драгане.



Душан Петровић није превише активан на друштвеним мрежама, али је на свој Инстаграм профил поставио фотографије које укратко осликавају његов начин живота. Од ноћних клубова у Паризу, преко Лондона, мечева на Вимблдону, фудбалских утакмица, Ибице, Маурицијуса, Лас Вегаса... млади Петровић ужива у животу пуним плућима.

Ни његова драга не заостаје када је ријеч о проводима, али она обожава Монте Карло, а на друштвене мреже углавном поставља фотогрфаије са плаже. Лепа Џајина кћи дипломирала је на Факултету организационих наука, гдје је завршила и мастер из менаџмента, а завршила је и мастер из хотелијерства у Монаку. Говори француски, енглески и шпански. Бави се и дизајном, покренула је модну линију "Мадемоиселле хауте цоутуре", што је колекција доњег веша. Називају је трендсетерком, модном иконом...

Извор "Блица" каже да је Драгана прилично помрсила конце Петровићу који је у свом друштву познат као љубитељ лијепих жена и плејбој.

- Откако је са Драганом, Душан се промијенио. Све чешће са њом иде на путовања, мада се труде да сакрију везу, јер је његов тата на високој функцији. Душан је заљубљен у Драгану до ушију, а његови пријатељи га задиркују како је један окорели "гробар", јер Петровић навија за Партизан, могао да заволи ћерку Звездине легенде Драгана Џајића. Душану то не представља проблем, јер је он љубитељ доброг фудбала и веома цијени Џајића - каже извор "Блица" и открива још детаља ове љубавне везе.

- Драгана и Душан су се упознали у Београду, а наставили су да се виђају ван Србије јер Душан живи у Лондону.



Мој мушкарац мора да има велико срце 

- Данас је тешко наћи партнера који је довољно јак и сигуран у себе да испрати сваку младу и амбициозну даму. Није немогуће наћи таквог, али није ни лако. Може да ме привуче само мушкарац који има велико срце, лијепе манире, који је спреман да ме бескомпромисно воли... Наши мушкарци другачији су од западњака, али нема бољих или горих. Све зависи од особе. Мада смо ми генерално као народ топлији од људи са Запада - рекла је Драгана Џајић за "Хелло" на питање какве мушкарце воли.

Изгледа да је пронашла једног баш таквог.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар