Невјеста од милион долара

Нади Хасандедић (39), поријеклом из Босне и Херцеговине, удала се 13. маја у Сиднеју за 32 године старијег мултимилионера Невила Крајтона (Невилле Црицхтон). Вјенчање ове дјевојке и успјешног бизнисмена најављено је као догађај године у Аустралији, јер је у свадбу, о којој су писали и највећи свјетски медији, уложено чак милион долара!

Забава 17.05.2017 | 22:06
Невјеста од милион долара
Рођена сам у Аустралији, у коју је мој отац Мугдим отишао још 50 година прошлог вијека и овдје је живео дуго година пре него што се вратио у Мостар, гдје је упознао моју мајку Сенаду. Након виенчања заједно су се вратили у Аустралију, а ту смо се родиле моја старија сестра и ја, док је најмлађа рођена у Мостару 1982. године. Имам и два полубрата из татиног првог брака и они су у Аустралији - говори Надин Крајтон.

Нади каже да су се њени родитељи након рата вратили у Мостар, али да су убрзо потом сазнали и да њен отац има рак.

- Умро је само неколико мјесеци после, али мајка је одлучила да се врати у Мостар, где и данас живи - истиче Нади. Град на Неретви и сама често посјећује, претпрошле године је била и са садашњим супругом.

- Имамо викендицу на Буни, док мајка живи у својој кући у Мостару. Покушавам да дођем сваке године, да се видим с фамилијом и пријатељима. Невил, међутим, сваке године иде на Формулу 1 у Монаку. Тако да је његово љето доље, а моје увијек у Мостару или на Јадрану. Сада смо се договорили да пола времена проведемо у Монаку, пола у БиХ - истиче Надин за Аваз.ба.

Због разлике у годинама, за многе је овај брак тешко схватљив, али за Надин не.

- Невил воли моју реалност и што имам, како каже, старинску душу која је таман према његовој, јер је он младог духа и погледа на живот, тако да се нађемо негдје напола. Мој супруг воли брз живот, воли да ради, да се забавља, а ја сам супротно од њега, више на земљи. Упознали смо се преко неких пријатеља, случајно на ручку једног Божића. Нисмо мислила да ће се између нас десити нешто више од пријатељства, поготово због разлике у годинама, али, ето, десило се, јер схватила сам да су његов изглед и године небитни -  поручује невјеста од милион долара, како су је неки назвали.



Њен супруг обогатио се увозом аутомобила, од чега је зарадио 400 милиона долара. Недавно је продао и луксузну кућу вредну 60 милиона долара те је купио вилу вриједну 33 милиона долара, у којој ће живјети са супругом.

Своју животну причу Нади је завршила доживљајем Босне и Херцеговину и на оца Мугдима, иначе легендарног Мостарца.

- Мој отац је био велики човјек, који је имао огромну душу и срце. Знао је сваком помоћи, био је чврст, знао је шта хоће, али је увијек био ту да помогне, највише далеко од очију јавности. Сјећам се једног Бајрама када је обрадовао људе у старачком дому, али о томе није желио да се зна. И сама се трудим да будем таква. Памтим лијеп живот из Мостара и БиХ ће заувјек бити део мене - каже Надин.

(Агенције)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

дзони

18.05.2017 04:47

Љубав је цудо??????тј.интерес!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕГОТХИА

19.05.2017 02:23

КАТАСТРОФА И ТУГА ЗА ТОГ БОГАТОГ ИДИОТА... ЗА ЊУ ОДЛИЧАН ПОСАО ЈЕР ЋЕ НАЈДАЉЕ ЗА ПЕТ ГОДИНА ПОСТАТИ БОГАТА УДОВИЦА....

Name

Мини

18.05.2017 07:55

И јао сад це сви они досадни коментари да је спонзоруса и не знам ста... ето вала ја их бас подрзавам... да нема таквих људи не знам коме би се ругали ови постени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ћело

18.05.2017 10:21

Подржавај ако ти се допада, што да не. Подсвијест је чудо.

Name

Од срца

18.05.2017 22:44

Са срецом младенци!!!! Спонзоруса или не, цини ми се да је насла сто је тразила. Тузно је да вецина људи би се продала и вец се продаје за знатно мање износе. Просјецан политицар прода дрзаву, народ, образ, вјеру за 30000КМ, а и даље су омиљени у народу. Вјерујем да би наси политицари ступили и у истосполни брак за пар милионцица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ннн

19.05.2017 09:55

Драга дјевојко, нецес се ни окренути а милионер це заврсити свој зивот и онда ста те брига за године. Лагано мало до Монака мало до Мостара!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Генерал

20.05.2017 09:15

Мене висе занима гдје је наци за повремене сусрете. Од овог дјутурума и онако нема ниста а она у најбољим годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Генерале

20.05.2017 15:12

Нема ударца без старца наце она загондзију док трепнес.