Сумња да је Душко вара

Јелена Карлеуша данас је први пут изашла у јавност након операције коју је недавно имала.

Забава 17.05.2017 | 19:54
Сумња да је Душко вара
Певачица се појавила на снимању емисије "Звезде Гранда".

Она је у црној, рупичастој хаљини одговарала на сва питања која се тичу, између осталог, секса са Душком, Евросонга, али и операције коју је имала.

- Добро се осећам. Мало сам успоренија, али супер сам. Све је ок. Не могу да заиграм, а тако сам желела. Нисам се уплашила операције, јер је у питању рутинска ствар. Реч је о царском резу. Сматрам да ми у шоубизнису не треба да играм на карту слабости и сажаљења, него на карту снаге. Некакве недодирљивости. То људи више воле. Мада, има људи који воле да их други сажаљевају, али то нисам ја - рекла је Јелена.

Навијачи Бешикташа недавно су путем друштвених мрежа замолили Јелену да са Душком наредних неколико седмица нема секс. Јелена им је одговорила кроз осмех.

- Навијачима Бешикташа не могу да објасним на турском, а не знам колико знају српски и енглески да ја нисам у стању ни да се накашљем, а камоли нешто друго. Тако да, свакако не морају да брину три и више недеље. Душко ће бити у пуној форми без секса, барем када је реч о мени - рекла је Јелена, а многи су се због њене изјаве запитали да ли то певачица сумња да је супруг вара.

(Ало)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Драгоња

17.05.2017 19:14

Баш ми је драго што објављујете овакве ствари, то су ипак најбитније информације за овај народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

17.05.2017 20:59

Јадне земља где полуписмени воде коло. Зато И јесмо где смо залосно . Један пробисвет нама Тема за новине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вип-тетка

19.05.2017 17:59

Вара гарант али она је плавуса па не капира xаxаxаxа...

ОДГОВОРИТЕ