Мадрид: Бушар избацила ''омражену'' Шарапову!

Бушар после три сата савладала Шарапову! Канадска тенисерка Јуџини Бушар пласирала се у осмину финала турнира у Мадриду пошто је у другом колу била боља од Марије Шарапове.

Тенис 09.05.2017 | 09:15
Мадрид: Бушар избацила ''омражену'' Шарапову!
После узбудљивог и маратонског меча Бушар је после три сата победила Рускињу са 2:1, по сетовима 7:5, 2:6, 6:4.

Канађанка ће у осмини финала играти против прве носитељке на турниру Анџелик Кербер из Немачке.

Јуџини Бушар рекла је после победе над Маријом Шараповом да је стекла утисак пред меч да су 'сви' желели да порази Рускињу.

Шарапова се прошлог месеца вратила тенису после суспензије због допинга, а управо је Канађанка била једна од најгласнијих када је Маша почела да добија специјалне позивнице за турнире – рекавши "да је Марија варалица и да је уништила".

"Дефинитивно сам имала посебну мотивацију пред овај меч. Била сам поприлично инспирисана непосредно пред дуел јер ми је доста играчица пришчо и пожелело ми срећу, То су играчице с којима иначе не разоговарам, тј. – немамо одређен однос. Истовремено, стизале су ми поруке са свих страна из тениског света. Желела сам да победим за себе, али и за све њих који су ме подржали", каже Бушар.

Џини је славила у другом колу Мадрида после велике борбе у три сета (7:6, 2:6, 6:4), бурно је прославила победу, пре него што је уследио 'хладан' поздрав на мрежи.

"Све ово показало ми је да људи деле моје мишљење поводом ње, али су можда само уплашени да се огласе", закључила је Бушар.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар