Пријаве против бивше управе

Управа криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова Републике Српске поднела је Окружном тужилаштву Бањалука извештај против Навена Агарвала, Младена Јовановића и Маниша Говила због злоупотребе положаја у “Крајина осигурању”.

Република Српска 28.04.2017 | 18:13
Пријаве против бивше управе
Агарвал се терети да је на челу Управног одбора овог предузећа, заједно са Јовановићем и Говилом, који су такође били чланови УО, у априлу 2016. године прекорачио овлаштења како би за себе прибавио 5.864.999 КМ, колика је и штета настала у “Крајина осигурању”, пише Цапитал.ба.

Из МУП-а РС саопштени су само иницијали Н.А, држављанин САД, М.Ј, држављанин БиХ и Србије, и М.Г, држављанин Индије.

Раније је Управа криминалистичке полиције МУП РС поднела извештај против Агарвала због сумње у злоупотребу положаја и прања новца у покушају, чиме је ово предузеће оштећено за шест милиона КМ.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

запослени

28.04.2017 20:02

Дабогда трунули у затворима до краја живота, дрзнули сте се и скидали нам главе прогањали пријетили отимали отпуштали ..Усудили сте се, али смо издржали и помрсили вам конце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ситуација

29.04.2017 07:10

У све и једном предузецу цији власник је РС, исто је. Све и једну дрзавну фирму воде организоване банде. Зато су све и разваљене. Засто полиција не реагује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

индијанци

29.04.2017 08:49

Да је овдје државе ови манипулатори би требали надокнадити штету причињену за уништен бренд, порфељ и накнаду радницима над којим је од стране оваквих инвеститора најблаже речено почињен злочин.Зашто нико бар из опзиције не проговори о Крајини а знају све. Јер,они нису пали с неба, неко пере паре преко њих.Хоће ли и ти наши а свјетски лопови одговарати ?Порука је, нека се ником не десе ови индијанци.