Кличко снимио "борбу" са Џошуом на УСБ!

Украјински боксер Владимир Кличко снимио је на УСБ своје предвиђање суботње борбе против Ентонија Џошуе, а уређај ће му бити зашивен у мантил.

Остали спортови 27.04.2017 | 21:50
Кличко снимио "борбу" са Џошуом на УСБ!
Клићко ће мантил носити до ринга, а после меча биће стављен на аукцију како би се скупио новац за добротворне сврхе.

Онај ко купи мантил, моћи ће да гледа снимак и види шта је предвидео Кличко у свом мечу у тешкој категорији против британског боксера.

Кличко је то изјавио на конференцији за новинаре у препуној сали Скај централ у западном Лондону, где су обојица боксера показали пуно узајамног поштовања.

"На овај уређај сам прошле недеље снимио видео са мојим предвиђањем. Уређај ће бити зашивен у мој огртач", казао је Кличко, а пренели су британски медији.

Украјинац је рекао новинарима да га после меча не питају шта је на УСБ-у и да ће победник аукције бити једина особа која ће моћи то да види.

Џошуа је навео да верује да може да победом у суботу своје име сврста медју великане бокса.

Британац ће бранити свој ИБФ трофеј и борити се за ИБО и WБА супер титуле, које су остале иза Тајсона Фјурија, који их је освојио победом над Кличком у новембру 2015. године.

Пораз од Фјурија је био први Кличков после више од 11 година, а Џошуа је рекао да је свестан какав би победа имала утицај на његово наслеђе у спорту.

"Увек се трудим да ствари држим поједностављене. То сам само ја. Људи узвраћају ударце и бољи ће победити", рекао је Џошуа.

Он је додао да се припрема не само за физичку већ и за психолошку битку, а 29. април види као још један корак ка успеху.

Борба ће бити одржана на Вемблију у Лондону, а очекује се да стадион у Лондону буде пун.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар