Сипа ухапсила двије особе

У акцији 'Греен' двије особе лишене слободе. Након криминалистичке обраде, ухапшене особе ће бити предата поступајућем тужиоцу Тужилаштва БиХ на даље поступање.

Република Српска 27.04.2017 | 14:21
Сипа ухапсила двије особе
Поступајући по наредби Тужилаштва БиХ и наредби Суда БиХ, СИПА је на подручју Бијељине извршила претрес два стамбено-пословна објекта, као и два возила у власништву особа за које постоје основи сумње да су извршиле кривично дјело организовани криминал у вези с кривичним дјелом неовлаштени промет опојним дрогама.

Двије особе су ухапшене, а приликом претреса су пронађени и привремено одузето: око 20 килограма зељасте материје која својим изгледом асоцира на дрогу „сканк“, упаковане у пластичне транспарентне врећа различите тежине (50 комада), пет мањих боца са црном течношћу која својим изгледом асоцира на „канабис уље“, више комада муниције различитог калибра, једно мање паковање прашкасте материје смеђкасто-жуте боје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „хероин“, пвц врећица са преко 50 сјеменки који изгледом асоцира на „канабис сативу“ и два мобилна телефона с двије СИМ картице.

Пронађени предмети и трагови ће се користити као доказ у кривичном поступку.

Након криминалистичке обраде, ухапшене особе ће бити предата поступајућем тужиоцу Тужилаштва БиХ на даље поступање, саопштено је из СИПА-е.

(Агенције) 

Коментари / 0

Оставите коментар