Проблем: Евертон три седмице ван терена!

Добра вест за Евертона - није прелом! Лоша вест - пауза! Јака дисторзија скочног зглоба.

Фудбал 27.04.2017 | 15:30
Проблем: Евертон три седмице ван терена!
Помешане емоције у Хумској. Партизанов везиста Евертон у Куп утакмици са Војводином није сломио скочни зглоб, али ће свакако морати на паузу, јер повреда није баш наивна. Позвали смо доктора Илију Росића да нам објасни шта је утврђено на данашњим детаљним прегледима.

"Јака дисторзија скочног зглоба, али мораћемо за сваки случај и на магнетну резонанцу. Снимак ипак није показао прелом. Али је зглоб под великим отоком", рапортира Росић, који наравно није желео да се залеће са прогнозама о дужини Евертоновог опоравка, барем не пре но што прође и та магнетна резонанца.

Али обично у оваквим ситуацијама следује вишенедељна пауза, тако да је готово извесно да Марко Николић неће моћи да рачуна на Бразилца у недељном окршају са Напретком, док је још рано причати о утакмици са Јавором у наредном колу.

Велики хендикеп за црно-беле, јер је Евертонов допринос Партизановим резултатима немерљив статистиком.

Кад је у питању Леандре Тавамба, коме је страдао мишић леве ноге, ситуација није толико озбиљна, али ће и он превентивно на прегледе ултразвуком. Међутим, они још нису обављени јер код оваквих повреда мора да прође неко време пре но што им се играч подвргне. Касније данас на ред ће доћи и Тавамба, који би према оним првим информацијама требало да буде у конкуренцији за судар са Напретком.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар