Видео: Монтевидео, ђаво га однео!

Фелипе Мело као у рингу, општи хаос у судару Пењарола и Палмеираса! Нереди почели на терену, пренели се и на трибине!

Фудбал 27.04.2017 | 13:30
Видео: Монтевидео, ђаво га однео!
Хаос на терену, хаос и на трибинама. Уругвајци очигледно нису могли да преболе то што су после вођства од 2:0 на полувремену дуел са Палмеирасом завршили погнуте главе. Бразилци су са три погоктка у другом полувремену стигли до преокрета и победе од 3:2 и једном ногом закорачили у нокаут фазу Копа Либеартадорес, јужноамеричког пандама Лиги шампиона.

Међутим, о резултату нико неће причати, јер је све фудбалско што смо видели у Монтевидеу остало у сенци опште ујдурме настале када је парагвајски судија Енрике Касерес одсвирао крај.

Снимци приказују Пењаролове играче како нападају Палмеирасовог голмана Фернанда Праса. Али тренутак који ће се сигурно најдуже памтити - јер је некако најупечатљивији призор - Фелипе Мело који песницама удара једног Пењароловог фудбалера. Па бег ка излазу, затворена врата и онда секунде које су гостима вероватно трајале као године.

Тренер Палмеираса Едуардо Баптиста оптужио је Пењарол да је намерно спречавао госте из Бразила да изађу са терена. Мело је одмах после првог судара ове две екипе у Сао Пауло оптуживао Уругвајце за расизам. Претио је да ће их ишамарати ако буде било потребе. Није фолирао.



Копа Либертадорес:

Атлетико Минеиро - Либертад 2:0 (0:0)
/Робињо 72, Казерес 89/

Мелгар - Медељин 1:2 (0:0)
/Ерера 70 - Пиједраита 73, Квинтеро 75/

Пењарол - Палмеирас 2:3 (2:0)
/Афонсо 13, Ариајс 39 - Вилијан 49, 73, Мина 63/

Атлетико Параненсе - Фламенго 2:1 (1:0)
/Елено 36, Гедоз 88 - Арао 90/

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар