Видео: Викнеш на судију и оде 100.000 долара!

НБА није имала милости према нервозном власнику Хјустон Рокетса!

Кошарка 27.04.2017 | 17:15
Видео: Викнеш на судију и оде 100.000 долара!
Мање од 24 сата било је потребно комисија НБА да донесе одлуку и смањи банковни конто власнику Хјустона за чак 100.000 долара.

Ову драконску санкцију је добио Лесли Александер зато што се "конфонтирао са судијом током живе акције на утакмици. " Инцидент се догодио за време последњег поседа у првој четвртини пете утакмице између Оклахома Сити Тандера и Рокетса. Тада је први човек Хјустона устао са свог места и пришао арбитру Билу Кенедију током напада Оклахоме, нешто му викнуо, нашта се овај само на тренутак окренуо и наставио да ради.

Представници НБА су након меча изјавили да је инцидент под истрагом и да ће брзо донети одлуку. Очигледно им није било потребно много времена за овако озбиљну казну, која ипак неће претерано оштетити Александера јер он, према процени Форбса вреди близу2.000.000.000 долара! Шта је Александер викнуо судији, за сада није познато, али је јасно да је веома озбиљна ствар, могуће "политички некоректна" што у НБА никако не трпе.

Лесли Александер је изјавио да се "веома љут", али да ће да платити казну, вероватно задовољан и чињеницом да су његове Ракете то вече однеле одлучујућу победу и избациле Тандере из плеј-офа.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар