Покетино: Ћави је мој непријатељ!

Тренер Тотенхема Маурисио Покетино рекао је да клуб не намерава да прода Манчестер ситију свог фудбалера Деле Алија, упркос томе што је бивши играч Барселоне Ћави рекао да је Сити заинтересован за енглеског репрезентативца.

Фудбал 28.04.2017 | 21:40
Покетино: Ћави је мој непријатељ!
Покетино је рекао да Ћавија сматра непријатељем, још из времена када су играли један против другог у шпанском првенству.

Ћави је недавно рекао да је Али "један од најбољих фудбалера Европе" и да је за њега заинтересован тренер Ситија Пеп Гвардиола, иначе Ћавијев добар пријатељ и бивши тренер у Барселони.

Покетино је рекао да верује да је Ћави то изјавио само зато што га "мрзи", пошто је Покетино наступао за Еспањол и тренирао тај клуб, Барселониног градског ривала, за који је Ћави играо са много успеха.

- Он је у периоду у коме воли да прича, он је у Дохи (игра за Ал Сад). Он је био играч Барселоне, он је мој непријатељ. Ћави покушава да уништи нашу концентрацију како не бисмо победили, а то ради пошто ме мрзи јер је био играч Барселоне и навијач. Познајем га врло добро, играли смо много пута један против другог - рекао је Покетино.

Покетино је подсетио на утакмицу Барселоне и Еспањола из децембра 2009. године, када је, како је рекао, Ћави симулирао пенал, после којег је његова екипа победила.

- Он је пао, није био пенал, али је досуђен, па је Златан Ибрахимовић постигао гол и Барселона је победила. У акцији је био фудбалер Раул Баена, Ћави је пао, рекао је да је пенал и досуђен је пенал. Било је смешно пошто се на снимку види да Ћавија нико није пипнуо, медији су рекли да није пенал, али он је рекао: "Верујте ми, био је пенал". Иде из једне лажи у другу. Можда ради за Манчестер сити? Жели да помогне Гвардиоли и (Венсану) Компанију - рекао је Покетино.

Извор: Бета

Коментари / 0

Оставите коментар