Теодосић пред селидбом у НБА, ево најновије понуде!

Милош Теодосић више нема шта да тражи у Европи! Све више НБА тимова жели да у својим редовима види капитена кошаркашке репрезентације Србије, а ново име у игри је - Далас.

Кошарка 28.04.2017 | 19:15
Теодосић пред селидбом у НБА, ево најновије понуде!
Клуб из Тексаса има проблема са организацијом игре и спреман је да припреми озбиљну понуду за Теодосића који би тако добио прилику да буде у тандему са легендарним Дирком Новицким. Шта више, Меверикси су за Теодосића припремили и место у стартној петорки, уместо Сета Карија. Проблем за Далас је, међутим, чињеница да под “селери кепом” немају довољно новца који би понудили Теодосићу, за разлику од рецимо Бруклина или Сакрамента.

Процена је да Тео годишње може да добије између четири и пет милиона долара, а Нетси су тим са највећим шансама да се изборе за најбољег кошаркаша ван НБА лиге. Наиме, власник клуба из Бруклина је руски милијардер Михаил Прохров, који је продао ЦСКА али је наставио да живи у Москви. Сакраменто ће у покушају да “приземљи” Теодосића покушати да искористи Влада Дивца, Денвер се узда у преговарачке моћи Николе Јокића, док у Јути желе да до Милоша стигну преко помоћног тренера Игора Кокошкова. Да не заборавимо, Теа жели и Мемфис.

У сваком случају, Милош Теодосић може да полако пакује кофере и да резервише карту за НБА лигу. Карта је у једном правцу, а датум је 18. септембар, дан после финала Европског првенства у којем ће, надамо се, бити и наша репрезентација.



Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар