Симеоне одлучио, одговор је - НЕ!

Аргентинац није чекао 20 дана колико му је Интер дао форе. . . !

Фудбал 27.04.2017 | 12:00
Симеоне одлучио, одговор је - НЕ!
Готово је! Интер мора да се окрене некој другој опцији, јер Дијего Симеоне је свом бившем клубу дефинитивно поручио да неће прихватити њихову понуду. 

Како Марка вечерас јавља аргентински стручњак састао се са једним од директора Неразура - Пјером Аусилијом и казао му да кинеским газдама пренсе његово коначно - НЕ. Исти извор наводи да Симеоне жели да остане у Атлетику и да је то једини разлог што неће прихватити понуду Италијана, а не позив неког другог клуба, како се спекулисало претходних месеци. 

Подсетимо, пре два дана појавила се информација да је Интерова понуда гласила овако:уговор на пет година, озбиљна средства за реконструкцију тима и плата од фантастичних 55.000.000, што би по години износило 11.000.000. Том приликом Симеоне је добио и ултиматум да мора да одлучи кроз 20 дана, али он очигледно није желео да чека, већ је одмах саопштио своју одлуку.

Ако ништа друго у Милану сад бар знају на чему су. Имају довољо времена да одлуче шта ће са Стефаном Пиолијем и онда, уколико се одлуче за новог стручњака, крену у потрагу. Њихова Б царијанта Антонио Конте делује као још нереалнија опција. 

Интер ће очито морати да смањи апетите...

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар