"Воша, титула, СПЕНС... као некада!"

Одбојкаши Војводине блистали од задовољства после освајања историјске титуле. Звездаши им спортски честитали.  

Остали спортови 27.04.2017 | 11:15
"Воша, титула, СПЕНС... као некада!"
Војводина је поставила нови рекорд у броју титула, освојивши 14. шампионски трофеј.

У директном дуелу са Црвеном звездом, која је у среду дошла у Нови Сад по 13. наслов, екипа Неџада Османкача донела је титулу у Нови Сад после десет година чекања.

Финална серија одиграна је према најдужем и најузбудљивијем сценарију. Одлучена је "мајсторицом", одиграном у чак пет сетова!

Ево шта су после великог успеха изјавили у оба табора...

"Били смо прави када је било најпотребније. Изгледало је као да смо играли из ината, јер било је много оних који су нас оспоравали због наше младости и неискуства. Показали смо да можемо да одиграмо најбоље када је најважније и да се после 10 година поново радујемо титули у Новом Саду", рекао је Давид Мехић, примач Воше и најбољи играч "мајсторице".

"Тешко је било шта рећи после пет мечева. Све је стало не само у један меч, већ у једну лопту. Само ми знамо колико је било тешко остварити овакав успех, јер су сви већ видели Звезду на трону. Пресрећан сам, јер смо заслужили ово славље", додао је Чедомир Станковић, капитен и блокер Војводине.

"Дворана је била препуна као некада и публика нас је носила до пехара. Било је мало више грешака, али то је нормално с обзиром на младост. Јуначки су све издржали и показали да је Нови Сад и даље одбојкашки град. Пресрећан сам. Ово је заједничка титула свих у клубу и граду", изјавио је тренер Војводине, Неџад Османкач.

Из свлачионице Звезде стигле су честитке.

"Честитам Војводини на заслужено освојеном трофеју, али и свим играчима Црвене звезде на фантастичној борби. Имали смо своје шансе за којима морамо да жалимо, а овим новим 'клинцима' у клубу желим много успеха у наредној сезони", кратко је рекао Никола Мунћан, капитен и блокер Црвене звезде.

"Заслужено је победила Војводина, али мислим да не би било незаслужено и да смо ми победили. Имамо за чим да жалимо, али крећемо у нову сезону са новим циљевима. Честитке Војводини, играчима и стручном штабу на освојеном пехару", истакао је Драган Кобиљски, први тренер Црвене звезде.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар