Потпуну контролу жели 1% људи

Неколико људи, власника 50 одсто планете – управља истом и намеће трендове човјечанству, рекао је британски писац Дејвид Ајк гостујући у емисији “Глобално” БН телевизије.

Република Српска 26.04.2017 | 22:55
Потпуну контролу жели 1% људи
Ајк је објаснио да се одабрани - разним манипулацијама, тероризмом и ратовима користе у све већем броју држава како би правдали шпијунирање, укидање приватности, те контролисали државе над оним што смију или не смију да ураде или кажу. Све то како би у потпуности завладали планетом.

Један одсто људи на планети контролише све – финансије, догађаје и информације које се пласирају у свим медијима, рекао је Ајк истичући да су сви остали, ништа више него обични поданици.

“А између те двије групе да би се одржавао `статус кво` они желе крволочну, немилосрдну, глобалну полицијско-војну државу. Ако гледате свијет из те перспективе, видите како се све то остварује. Све више људи пада у штедњу. Контрола пара, финансија и ресурса одлази све мањем броју људи. Најновије статистике показују да 1% људи контролише 50% богатства. Тако је сада, а они желе све”, рекао је Ајк у емисији “Глобално” БН телевизије.

Он је напоменуо да кројачи судбине цијелог човјечанства иду корак по корак, али да је шаблон исти. Један од примјера је и ЕУ.

“Што се тиче ЕУ, након ИИ свјетског рата, да сте поменули грађанима Европе централизовану бирократску диктатуру са пријестоницом у Бриселу која ће диктирати ситне детаље њихових живота са регулативама и централистички контролисаним европским законима, они би рекли: `Ви сте луди`! Ми смо се управо годинама борили у свјетском рату да бисмо то спријечили”, нагласио је Ајк.

План да се цијела Европа утопи у НАТО и ЕУ убио је и Југославију.

“Да би сте то урадили, морате да креирате ситуацију у којој се Совјетски Савез и бивша Југославија распадају, како би НАТО и Еу прогутали те ентитете, јер то није могло да се деси док су постојали Совјетски Савез и стара Југославија”, јасан је Ајк.

У свијету политичке манипулације и жељом за потпуном доминацијом за Србију и све земље у региону које још увијек нису постале чланице НАТО-а и ЕУ - постоји нада да ће сачувати суверенитет, рекао је истраживач, теоретичар завера и писац Дејвид Ајк – аутор између осталих и књиге “Људка расо, не клечи више”.



(БН телевизија)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ФЦУК ЕУ! ФЦУК НАТО!

27.04.2017 04:01

Све до једне, истина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

комедија

27.04.2017 07:09

Ти знас ста је истина па потврдјујес да је овај у праву.

Name

ре

27.04.2017 11:58

Мислим да се не писе фцук,вец фуцк,ако мислимо на исти глагол.Једино ако то није неки стос.

Name

Анyоне елсе

27.04.2017 06:35

Шта вриједи истина данас? Или правда?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требава

27.04.2017 09:09

Нажалост тако је,сваком паметном то постаје све јасније сваког дана.Слијед догађаја у свијету показује да се ради о одређеном сценарију.

ОДГОВОРИТЕ