И Филаделфија мјерка Теодосића?!

Брајан Коланђело, генерални менаџер Филаделфија Севентисиксерса био је на утакмици између ЦСКА и Басконије у уторак.

Кошарка 27.04.2017 | 20:15
И Филаделфија мјерка Теодосића?!
Медији преносе да је заинтересован за неколико играча међу којима је и Милош Теодосић.

Шејн Ларкин је други играч због кога је Коланђело био на утакмици у уторак увече, а наредних дана Филаделфија ће гледати и турског бека Фуркана Коркмаза, кога су Сиксерси бирали са 26. места на драфту 2016. године.

Теодосић овог лета неће морати да брине за нови ангажман јер су за њега интересовање показали и Бруклин Нетси. Прошле недеље посматрали су га генерални менаџер Бруклина Шон Маркс и тренер Кени Еткинсона. Гласина је раније било и у вези са Денвером у коме игра Никола Јокић.

Филаделфија је у процесу реизградње тима, последњих сезона су са високих места на драфту бирали Џоела Ембида, Бена Симонса и Џалила Окафора, а прошле године су довели и Серхија Родригеса.

Теодосић је више пута рекао да би се опробао и у НБА лиги, али на конкретне кораке преко Атлантика се до сада није одлучивао. Нагласио је да жели да оде у тим у коме ће имати минутажу и важну улогу на паркету.

Утакмицу коју је посматрао менаџер Филаделфије у своју корист су решили "Армејци". Теодосић је допринео са 13 поена и 4 асистенције, док је Ларкин на другој страни имао 13 поена и 5 асистенција али уз нешто лошији шут из игре (3 од 4 наспрам 4 од 10).

Теодосића ЕСПН описује као најбољег асистента ван НБА, а његов ЦСКА се пласирао на фајнал фор Евролиге и имаће прилику да одбрани титулу освојену прошле године.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар