ПАО: Играчи одбијају да путују аутобусом!

Екипа Панатинаикоса елиминисана је из Евролиге од Фенербахчеа после само три меча у плеј-офу, иако су имали предност домаћег терена.

Кошарка 26.04.2017 | 16:15
ПАО: Играчи одбијају да путују аутобусом!
Председник клуба Димитрис Јанакопулос одлучио се за несвакидашњи потез после овог меча, отказао је играчима авионске карте и натерао их да се за казну врате аутобусом.

Раздаљина између Истанбула и Атине је нешто мања од 1.100 км, тако да ће играчи имати сасвим довољно времена да размисле о својим грешкама.

Ова одлука се очигледно није свидела играчима, неки одбијају да путују аутобусом.

Грчки медији преносе да су у питању тројица Американаца Крис Синглтон, Кени Гебријел и Мајк Џејмс као и Грк Антонис Фоцис, а имају и подршку тренера Ћавија Пасквала.

Неки су од свог новца купили авионске карте и планирају да путују одвојено, константно стижу нове информације.

Сви европски медији брује о овом скандалу, велика маркетиншка штета нанета је грчком клубу на овај начин.

Најновије информације су да су четири споменута играча дефинитивно одбила да путују аутобусом, док су тренер Пасквал и остали одлучили да прихвате казну и крену на пут.

Да Јанакопулос уме и да награди а не само да кажњава показује његово обећање пред плеј-оф, гарантовао је 250.000 евра бонуса играчима ако би се пласирали на "фајнал-фор".

Атински тим регуларни део Евролиге завршио је на 4. месту, испред тима Жељка Обрадовића који их је са две победе у гостима и једним у Истанбулу, релативно лако избацио из даљег такмичења.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар