Видео: Топовски удар опекао тренера Партизана!

Кондициони тренер Партизана Филип Михајловић, повређен је на кошаркашком вечитом дербију, када је на паркет дворане "Александар Николић" убачен топовски удар.

Кошарка 26.04.2017 | 17:40
Видео: Топовски удар опекао тренера Партизана!
Звезда је у том тренутку водила са 9:0, играла се прва четвртина, а Михајловић се налазио у непосредној близини места пада пиротехничког средства.

Када је топовски удар пукао, Михајловић је гледао према својој десној нози док је ишао ка клупи црно-белих.

На конференцији за медије после утакмице, повреде кондиционог тренера потврдио је и кошаркаш Партизана Вања Маринковић.

"Вероватно су гађали мене, ја сам велика мета" рекао је шеф стручног штаба Александар Џикић.

Филип Михајловић је као део стручног штаба у Партизан дошао крајем августа прошле године, а на месту кондиционог тренера заменио је свог брата Младена Михајловића. Младен Михајловић је био кондициони тренер црно-белих од јануара до августа 2016. године, када га је у Бајерну ангажовао селектор Србије, Саша Ђорђевић.

Подсећамо, у фебруару је током финалног турнира Купа Кораћа у нишком Чаиру повређен Миодраг Радовић, члан Скупштине Кошаркашког савеза Србије. Њему је бакља тешко повредила једно око.

Бакља је полетела са места где су били навијачи Партизана, а Радовић је изнет на носилима из дворане. У дербију у уторак је још једна бакља пала поред паркета, али су је овог пута бацили навијачи Звезде према Партизановој трибини.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар