Итудис: Тео је играо под ињекцијама, с великим болом!

Димитрис Итудис, тренер ЦСКА из Москве, рекао је после пласмана на Фајнал-фор Евролиге да је Милош Теодосић играо по ињекцијама и без тренинга.

Кошарка 26.04.2017 | 14:15
Итудис: Тео је играо под ињекцијама, с великим болом!
"Свака част мом тиму и мојим играчима, још једном. Заслужују дугачак аплауз, поготово јер смо имали неколико повређених играча. Само ћу рећи да је Теодосић играо под ињекцима, готово уопште без тренинга, са великим болом у стопалу. Али је он, као и остали повређени, желео да помогне тиму. Желели су да смо 'ту'", рекао је Итудис.

Актуелни првак Европе елиминисао је Басконију максималним резултатом у серији, па се тако придружио Фенербахчеу на турниру у Истанбулу.

Капитен репрезентације Србије провео је нешто мање од 15 минута на паркету забележивши 13 поена, четири асистенције и два скока.

"Успели смо да се пласирамо на Фајнал-фор, али је ово само карта за Истанбул. Желимо нешто више, али свакако заслужујемо да се радујемо јер смо се пласирали на Ф4, поготово после победе од 3-0 против сјајног тима какав је Басконија. Имали су сјајну сезону, што сам и рекао колеги Ситу Алонсу. Имају сјајну атмосферу, навијаче и играју веома добру, модерну кошарку. Не заборавите да су прошле године играли Фајнал-фор", закључио је Итудис.

Фенер ће у борби за финале играти против Реал Мадрида или Дарушафаке, где је резултат после прва два сусрета у Мадриду 1-1, док ће на мегдан 'Армејцима' Олимпијакос или Анадолу Ефес, а и ту је резултат изједначен.

Евролига – плеј-оф:

Фенер - Панатинаикос 79:61 (3-0)
Басконија - ЦСКА 88:90 (0-3)

среда:
18:30 Ефес - Олимпијакос (1-1)
20:15 Дарушафака - Реал Мадрид (1-1)

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар