Лоренцово - кад нема шампањца, добро је и сирће!

“Знамо ми да нисмо дошли у Остин да се боримо за девету позицију, већ са Јамахом и Хондом, али је то у овом тренутку стварно није могуће”, рекао је Хорхе Лоренцо.

Остали спортови 27.04.2017 | 19:15
Лоренцово - кад нема шампањца, добро је и сирће!
Много је 18 секунди заостатка за победником ВН Америке за једног Хорхеа Лоренца. Ипак, за њега је и девето место на последњој трци успех пошто му баш не иде од када се под силом борбе са Валентином Росијем прекомандовао у Дукатијев табор.

“Трка је била боља него што сам очекивао. Нисам имао такав темпо на тренинзима и успео сам да стигнем Андреу на средини трке. Сигурно не могу бити задовољан коначном позицијом. Мој циљ је био много већи, али сам направио корак напред. Све је ишло мање - више како сам очекивао, све док предња гума није почела да се троши”, рекао је Лоренцообјашњавајућо како је изгубио темпо у борби са Довициозом.

“Да није било проблема, мислим да бих трку завршио одмах иза Довија. Али, како то обично бива ситуација се значајно погоршала у последњих неколико кругова. Када ме је Јаноне стигао, претекао ме је веома агресивно. Због тога сам изгубио неколико секунди, а након тога претекао ме је и Петрући. Знамо ми да нисмо дошли у Остин да се боримо за девету позицију, већ са Јамахом и Хондом, али је то у овом тренутку стварно није могуће”, закључио је Хорхе Лоренцо.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар