Двоструки аршини - Рамосу само меч суспензије!

Капитен Реал Мадрида Серхио Рамос кажњен је једном утакмицом неиграња због црвеног картона који је зарадио у ‘Ел Класику’.

Фудбал 26.04.2017 | 11:00
Двоструки аршини - Рамосу само меч суспензије!
Реал је на ‘Сантјаго Бернабеуу’ поражен од Барселоне у недељу са 3:2, а Рамос је искључен због бруталног старта над Лионелом Месијем у 77. минуту.

У образложењу одлуке дисциплинске комисије шпанске Примере, наводи се да је дефанзивац ‘Краљевског клуба’ употребио “претерану силу” и “ударио противника”.

Међутим, у извештају са утакмице није наведено да је Рамос аплаудирао приликом изласка са терена, док се он правдао да је такав његов гест био упућен Ђерару Пикеу, са којим је наставио прави мали вербални “рат”.



Челници шпанског шампионата у овој ситуацији драстично су применили двоструке аршине јер је нападач Барселоне Нејмар, који је недавно искључен у дуелу са Малагом, зарадио суспензију од три утакмице. Бразилац је том приликом добио два жута картона, а не директан црвени као Серхио, али му је због аплауза приликом изласка додељена много озбиљнија казна.

Пропустио је највећи дерби на свету, док ће Рамос одсуствовати само са Реаловог гостовања у Ла Коруњи, у среду од 21.30.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар