"Београд - Бањалука" опет креће из Теслића

Друга трка 11. бициклистичке трке "Београд - Бањалука" стартоваће у недјељу у подне из Теслића, а караван ће преко Тешња, Добоја, Дервенте, Прњавора и Лакташа стићи у Бањалуку.

Остали спортови 26.04.2017 | 17:20
"Београд - Бањалука" опет креће из Теслића
Општина Теслић трећи пут заредом је домаћин, а начелник Милан Миличевић упознао је организаторе да су припреме у завршној фази и да ће овај град још једном бити узоран домаћин.

"Спонзорством и суорганизацији овако важног догађаја дефинитивно смо позиционирани на туристичку мапу и са овим сегментом понуде. Наша настојања у годинама које долазе биће усмјерена ка повећању издвајања за сличне догађаје који унапређују туристичку понуду општине", рекао је Миличевић.

Директор Трке Владимир Куваља изразио је задовољство сарадњом са људима који воде општину Теслић.

"Наша жеља је да ово буде догађај од значаја и за грађане и за општину јер заиста имамо феноменалну сарадњу са општинским властима и драго нам је да је очигледан туристички потенцијал трке препознат у овој општини", рекао је Куваља.

Директор Туристичке организације Теслића Синиша Божић нада се да ће више од 170 бициклиста и још бар пет пута толико људи који инидректно учествују у трци.

"Срећни смо што смо дио међународног спектакла, а као домаћини страта обећавамо да боравак бициклистима и другим учесницима као и посјетиоцима у Теслићу бити пријатно и незаборавно искуство", рекао је Божић.

Трка "Београд - Бањалука" стартује у суботу из Београда, а циљ је у Бијељини. Караван се затим сели у Теслић и дан касније креће ка Бањалуци. Улазак бициклиста у највећи град Српске и завршницу директно ће преносити РТРС.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар