Лебронова десета "метла"!

Крило Кливленд Кавалирса Леброн Џејмс је победом над Индијана Пејсерсима успео да стигне до десетог проласка у наредну рунду плејофа без изгубљеног меча.

Кошарка 24.04.2017 | 16:15
Лебронова десета "метла"!
Он је престигао Тима Данкана по броју победа без пораза у плејоф серији.

Џејмс је са Кливленд Кавалирсима успео да прође у полуфинале конференције победвиши Индијана Пејсерсе у четири везана меча.

Мада је плеј Пејсерса Џеф Тиг најавио пред четврту утакмицу да његова екипа неће бити "почишћена", то се ипак десило, а Џејмс је сада испред Данкана са 9 и Данканових саиграча Ђинобилија и Паркера са по 7 "метли" у плејофу.

Данкан, Ђинобили и Паркер су то успели да ураде са једном екипом, Леброн са две.

Осим тога, Џејмс има највише узастопних победа у првим рундама плејофа у последње 33 године. Он је побеђивао 21 пут и сада се налази испред Меџика Џонсона, Џејмса Вортија и Мајкла Купера који имају 20 победа.

Четврти окршај против Пејсерса Кавалирси су добили са 106:102, у утакмици у којој је крилни играч Кавса имао 33 поена укључујући и битну тројку при резултату 102:100 за Пејсерсе. Кајри Ирвинг је додао 28 поена, а на другој страни је најбољи био Мајлс Тарнер са 20 поена, а Пол Џорџ је имао 15.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар