Захар брутално о бившој супрузи

Милутин Поповић Захар, један од највећих композитора и текстописаца наше музичке сцене, направио је многе хитове и звезде, а заслужан је и за каријеру своје бивше жене Гордане Лазаревић.

Забава 24.04.2017 | 13:31
Захар брутално о бившој супрузи
Али, како каже у својој књизи Орфеј с Дрине, када је добила све што јој треба, напустила га је.

"Млада и лепа, и добра певачица, а вуче се са једним виолинистом, без наде да ће је узети за жену. Без наде. У очима су се вртеле сузе. Није рекла ништа. И ја сам ћутао, али тада сам одлучио да се њоме оженим. Тренутак мушке слабости судбина увек некако намести по своме. Оженим се том малом барбиком. Дуго смо били у браку, деценију и по. Изродили смо децу, сина и кћерку. Моја млада супруга била је добра певачица, постала је популарна, права звезда на естради. Тражили су је на свим фештама и фестивалима. Највеће хитове за њу написао сам ја, Захар. Осоколила се, постајала сигурна у себе и у своје певање. Дошла је и огромна лова, мала гугутка из неке шумадијске бестрагије постала је име, популарније од мог. Помислила је да је време да Галатеја напусти Пигмалиона”, написао је Захар.

“Када су нестале емоције, Галатеја је отишла. Добила је све – славу, новац, кућу, децу. Унапред је негде свила себи ново гнездо. Понекад, годинама после, кад јој затреба неки хит, почне да ме хвали по естради, као, Захар је био њена највећа љубав. Али ја нисам мува да се хватам на лепак. А наивности у односу на жене давно сам се отарасио. Жене и кад воле, мисле само на то да нађу доброг и моћног оца за своју будућу децу. Мала Галатеја очитала ми је лекцију из живота за сва времена. Опаметила ме. Зато сам често на телевизији понављао своју патентирану синтагму Ко се жени певачицом, сахрањује га општина!", преноси Свет.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

робија

24.04.2017 17:00

Захаре све си управу!

ОДГОВОРИТЕ