Ред Бул припрема бум за Барселону!

Екипа Дитриха Матешица спремна је да се на ВН Шпаније појави са новом шасијом која би могла да улети у центар клинча у ком се налазе Ферари и Мерцедес.

Остали спортови 25.04.2017 | 22:20
Ред Бул припрема бум за Барселону!
Нова шасија је и нова нада за Ред Булове такмичаре. Из екипе Дитриха Матешица с тим у вези стиже најава да тим за Барселону планира  знатно побољшање, односно редефинисан баланс своје и онако солидне шасије.

У екипи су се одлучили на овај потез јер сматрају да Ред Бул није успео да се довољно прилагоди новим правилима пошто њихов заостатак у шампионату конструктора тренутно износи 55 бодова у односу на водећи Ферари.

“Ми знамо да имамо два проблема! Рено има проблем са поузданошћу што их је успорило на пољу развоја мотора, а ми нисмо испоручили шасију какву смо требали”, рекао је Хелмут Марко, уз најаву да Ред Бул нема намеру да се преда и стихијски настави сезону.

“Сви радимо ноћ и дан како би решили све проблеме. Оптимистични смо и верујем да у Барселони можемо направити велики корак. За ВН Шпаније очекујемо и нову шасију. Са друге стране Рено планира нешто ново тек за ВН Канаде”, закључио је Хелмут Марко причу о Ред Буловом амбициозном плану за улазак у блиску борбу са тренутно најјачим екипама.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар