Радоњић: На Партизан са Лазићем, али...

Тренер Црвене звезде најавио је да ће током Суперлиге постепено радити на опоравку играча.

Кошарка 23.04.2017 | 11:15
Радоњић: На Партизан са Лазићем, али...
Црвена звезда ће на "вечити" дерби у уторак увече истрчати у најјачем саставу, ако се изузме већ недељама одсутни плејмејкер Стефан Јовић.

Тренер Дејан Радоњић је на старту Суперлиге, против Спартака у Суботици, поштедео напора Бранка Лазића (раме), дао је шансу Петру Ракићевићу и Бориши Симанићу, а нико осим Немање Дангубића није провео на паркету више од 20 минута.

Радоњић је на конференцији за новинаре делимично открио стратегију за наредни период.

"У овом мечу смо били без Лазића, али он ће бити у тиму против Партизана. Оно што ћемо морати постепено да радимо је да кроз неки део Суперлиге пробамо да у потпуности опоравимо наше играче. Зато је битно да сви који су ту, дају максимум. Да у овом делу такмичења будемо добри, а у плеј-офу најбољи".

Лазић има проблема са раменом још од финала Купа Радивоја Кораћа, половином фебруара, али повреда је таква да он може да игра уз "стиснуте зубе".

Искусни Звездин бек би поред Спартака вероватно пропустио и наредну утакмицу, да није у питању "вечити дерби", где улог може да буде и прво место пред плеј-оф, односно предност домаћег терена у финалу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар