Видео - Леброн Џејмс: Знао сам да морам да иступим!

Леброн Џејмс истакао је после великог преокрета Кливленда против Индијане за 3-0 у првој рунди плеј-офа НБА, да је победа тима важнија од његовог учинка.

Кошарка 21.04.2017 | 20:15
Видео - Леброн Џејмс: Знао сам да морам да иступим!
Кавалирси су савладали Индијана Пејсерсе 119:114, иако су заостајали 26 поена заостатка, што је највећи преокрет на гостовању у плеј-офу у историји НБА.

"Знали смо да ћемо морати примити неколико удараца, али је био неочекивано већи налет. На полувремену рекао момцима: "Хајде да их зауставимо неколико пута", рекао је Џејмс.

Џејмс је постигао 41 поен уз 13 скокова и 12 асистенција, али је са 28 у другом полувремену предводио Кавсе до невероватног преокрета.

"Почетком треће четвртине сам видео да нам измиче из руку, веровато сам момцима на паркету, али сам помислио да бих требало да искорачим и тражим лопту мало више. Само сам се трудио да помогнем саиграчима да победимо, без обзира ко је на паркету. Победа је једино важна, због тога сам овде", додао је Џејмс.

Џејмс је 17. пут у каријери забележио трипл-дабл у плеј-офу, више има само Меџик Џонсон (30), а престигао је Кобија Брајанта на трећем месту по броју поена у доигравању са 5.669.

Четврти меч на програму је у недељу, такође у Индијанаполису, где ће Пејсерси морати да победе ако желе да остану у игри.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар