Огласио се Ајзеа: Најтежа седмица мог живота!

Ајзеа Томас, плејмејкер Бостон Селтикса, огласио се први пут од породичне трагедије и погибије рођене сестре.

Кошарка 20.04.2017 | 21:45
Огласио се Ајзеа: Најтежа седмица мог живота!
Чајна Томас, млађа сестра једног од најбољих плејева лиге, погинула је прошле суботе када се колима закуцала у банкину, а Ајзеа је, упркос томе, смогао снаге и одиграо уводна два меча против Чикаго Булса, у првој рунди плеј-офа Истока.

Чикаго води са 2-0 у победама, а, пре него што се серија пребаци у Чикаго, Томас ће одлетети за Вашингтон како би био са породицом и присуствовао сахрани.

"Нисам могао ни да замислим дан у којем неће бити моје сестрице Чајне неће бити. Она и моја породица представљају све за мене, па је немогуће описати бол који осећам сада. Ово је, без икакве сумње, била најтежа недеља у мом животу. Истовремено, одушевљен сам подршком и преплављен љубављу коју сам добио – не могу довољно да се захвалим пријатељима, породици, навијачима, граду Бостону, комплетној организацији Селтикса и НБА заједници. Заиста ценим сву подршку коју сте ми пружили у протеклих неколико дана и хвала вам што сте поштовали моју приватност, док ја настављам да жалим и да се опорављам уз помоћ својих вољених", написао је Томас.

Ајзеа је у првом мечу убацио 33 поена, уз по шест скокова и асистенција, за 38 минута на паркету, док је потом имао 20 поена, четири скока и две асистенције, за 41 минут у другом сусрету.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар