Жарко Зечевић потпредсједник Партизана!

Жарко Зечевић се вратио у Партизан! Бивши генерални секретар црно-белих, десет година након што се повукао са те функције, поново ће бити активан у спорту.  Некадашњи први оперативац фудбалског клуба помаже женској кошаркашкој секцији.

Кошарка 20.04.2017 | 18:15
Жарко Зечевић потпредсједник Партизана!
Жарко Зечевић се вратио Партизану, али и кошарци.

Бивши кошаркаш црно-белих, 16 пута репрезентативац Југославије, али јавности најпознатији као дугогодишњи и трофејни генерални секретар Фудбалског клуба Партизан (1985-2007), изабран је синоћ у "Клубу спортиста" на стадиону у Хумској за - потпредседника КЖК Партизан 1953.

КЖК Партизан 1953 наступаће следеће сезоне у српском првенству и регионалној WАБА лиги, а у извештају са седнице објављеном на порталу "Кошарка 24" наводи се и да ће акценат бити стављен на рад са млађим селекцијама.

Председник кошаркашица црно-белих остаће Живомир Новаковић, директор клуба Србобран Филиповић, а његов први сарадник биће Зечевић, који се после повлачења из Фудбалског клуба пре десет година посветио бизнису, односно трговином гаса са Русијом.

Место у Управном одбору КЖК Партизан 1953, такође као потпредседник, добио је и Радован Дракшић.

У клубу спортиста на стадиону Партизана одржана је трећа редовна седница Скупштине КЖК Партизан 1953, на којој је усвојен и финансијски извештај за прошлу годину и прошлу такмичарску сезону, измене и допуне Статута који је усклађен са новим Законом о спорту, као и предлог буџета за наредну сезону 2017/2018. Такође, поред Зечевића, за потпредседника је изабран и Радован Драшкић.

Седницом је председавао председник клуба Живомир Новаковић, а финансијски извештај је поднео директор клуба Србобран Филиповић.

"Скупштина је једногласно усвојила финансијски извештај за прошлу сезону и предлог буџета за наредну 2017/2018. КЖК Партизан 1953 ће и идуће сезоне бити учесник домаће и WАБА лиге, а акценат ће бити на раду са млађим селекцијама с обзиром да смо прошле сезоне освојили бронзану медаљу на завршном турниру пионирки, а и ове године смо главни фаворити за једну од медаља. Посебно сам задовољан што клуб домаћинским пословањем измирује све своје обавезе и нема ни један динар пореског дуга према држави. Конацно имамо мир јер су у клубу искрени партизановци на челу са председником Живомиром Новаковићем", рекао је Филиповић, а прености портал Косарка24.рс.

Зечевић је током претходна два изборна процеса у Фудбалском клубу Партизан имао неформалну, али активну и пресудну улогу, утолико што су на бурним скупштинама којима су претходила лобирања и притисци, бирани кандидати за које се и он залагао - Зоран Поповић (децембар 2014), па Милорад Вучеић (октобар 2016).

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар