Постаје ли Вињалес најмлађа вјечита Мото ГП петица на Остину?!

Уколико Шпанац у Тексасу освоји трећу трку заредом, постаће пети најмлађи мотоциклиста у историји коме је то пошло за руком.

Остали спортови 20.04.2017 | 20:20
Постаје ли Вињалес најмлађа вјечита Мото ГП петица на Остину?!
Улазак у Мовистар Јамаху, па затим и улазак у историју за Маверика Вињалеса изгледа као реална опција. Уколико се деси да Шпанац у Тексасу освоји трећу трку заредом, постаће пети најмлађи мотоциклиста у историји коме је то пошло за руком, или боље речено за гасом! Он верује да је то итекако могуће.

“Сама чињеница да је следећа трка је Остину чини да се осећам јако, јако срећним. Тамо сам победио први пут док сам био у Мото2 категорији. Увек сам био веома јак на тој стази. Ту сам прошле године забележио и један од мојих најбољих резултата. Зато сматрам да је ово добра стаза за мој стил вожње. Волим стазе са пуно промена нагиба”, изјавио је Маверик Вињалес и бацио се на причу о мотоциклу.

“Веома сам узбуђен јер треба да видим како ће моја “М1” справа да функционише. Сигуран сам у себе и знам да ће ово бити још једна добра трка”, закључио је Вињалес и фактички најавио да се нада победи у Тексасу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар