Рајконен је неутјешан, јер у поређењу са Фетелом је очајан!

Шеф екипе Ферарија, Серђо Маркјоне због очаја који провејава кроз Рајконенове изјаве поручује да је напредак видљив и да нема места паници.

Остали спортови 20.04.2017 | 19:45
Рајконен је неутјешан, јер у поређењу са Фетелом је очајан!
Четврта позиција са више од 22 секунде заостатка за првопласираним такмичарем,Себастијаном Фетелом, за Кимија Рајконена је озбиљан знак за узбуну. Једноставно, тимски колега у идентичном “СФ 70 Х” болиду је победио на ВН Бахреина, што значи да само са Кимијевом вожњом нешто није како треба.

“Превише је већ… Треба ми сувише времена да пронађем прави темпо у “СФ 70 Х” болиду”, рекао је Рајконен који је истини за вољу очајно стартовао, а онда се до краја на жилете извлачио до четврте позиције.

“Па, прилично сам задовољан возилом, јер је веома добро. Мислим да сам сам себе увалио у тежак положај након старта. То једноставно није начин на који треба да се зопочне трка”, закључио је Кими Рајконен, на шта се надовезује шеф Скудерије Серђо Маркјоне, свакако пригодним кометаром.

“И сам Рајконен је рекао да је тим направио напредак који се осећа упркос његовом резултату”, Маркјонеов је закључак који се односи на стил вожње Финца који ће сигурно бити све бољи и бољи у наставку првенства.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар