Серена трудна, крај каријере?!

Најбоља тенисерка света Серена Вилијамс на свом Снепчет профилу објавила је да је у другом стању.  Народе, трудна сам! Најбоља тенисерка свих времена Серена Вилијамс објавила лепу вест. Трудна освојила Аустралијан опен!? У међувремену је обрисала објаву са друштвене мреже.

Тенис 20.04.2017 | 00:00
Серена трудна, крај каријере?!
Један од најуспешнијих тенисерки свих времена која је освојила шест од последњих десет Гренд Слем титула затруднела је у 35. години.

Ову радосну вест објавила је преко Снепчета уз опис “20 недеља”. Америчка тенисерка је вези са оснивачем друштвене мреже Реедит Алексом Оханијаном, за кога се верила крајем прошле године.

Серена је ове године освојила Аустралијан Опен и то је била њена рекордна 23. Гренд Слем титула.

Вилијамсова је тако престигла легендарну Штефи Граф и издвојила се на првом месту по броју освојених турнира на четири највећа такмичења у опен ери, док у генералном поретку Маргарет Корт има трофеј више.

У тенису је освојила све, а ускоро ће да "освоји" и најважнији "трофеј" у животу.

Серена Вилијамс, која је освојила је 6 од последњих 10 гренд слем турнира(!), у 35. години је затруднела.

Радосну вест објавила је преко Снапцхат-а, уз опис: "20 недеља".

У међувремену је обрисала објаву на Снапцхат-у, па сада није јасно да ли је заиста трудна или је та њена објава погрешно протумачена па је зато обрисала. Такође, WТА налог на Тwиттеру је најпре објавио, па повукао вест о томе да је Серена трудна.

Ако је тачно да је трудна 20 недеља, онда то значи да је први гренд слем у сезони - Аустралијан опен - освојила у трудноћи, што је фасцинантно! А још фасцинантније да на том турниру није изгубила ни сет!

Серена, која је апслутни рекордер по броју освојених гренд слем титула - 23, верена је за једног од оснивача сајта Реддит Алексиса Оханијана.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар