Од туцања јајима, до забаве на тренингу!

Тенисерке Србије увелико се спремају за меч баража за попуну Друге Светске групе ФЕД купа против Аустралије у Зрењанину.  Тенисерке: Смехом и слогом против Аустралијанки! Српске тенисерке рекле су да је атмосфера у репрезентацији "супер" и да једва чекају дуел са Аустралијом у Фед купу.

Тенис 20.04.2017 | 15:15
Од туцања јајима, до забаве на тренингу!
Србија ће од 22. до 23. априла у ’Кристалној дворани’ у Зрењанину играти важан дуел са Аустралијом, која долази као фаворит.

Селекторка Татјана Јечменица Јевтић позвала је Александру Крунић, Нину Стојановић, Ивану Јоровић и Дејану Радановић, док ће Аустралију представљати Дарја Гаврилова, Ешли Барти, Кејси Делаква и Дестени Ајава.

Девојке су током празника стигле у Зрењанин и почеле да се припремају за предстојећи дуел, а све је почело традиционалним туцањем јајима за Ускрс. Најуспешнија у овом "спорту" била је Александра Крунић.

Добра атмосфера пренета је на терен где се тенисерке труде да максимално спремне дочекају мечеве.

Аустралијанке долазе као велике фавориткиње, али из српског тима најављују велику борбу и уздају се у помоћ публике.

"Атмосфера је супер, ово је ретка прилика да тенис буде тимски спорт. Желимо да уживамо и подржавамо једна другу колико год можемо. Свима нам је стало", рекла је Александра Крунић на конференцији за новинаре.

Крунићева је истакла да не осећа притисак.

"Очекујемо од себе да дамо максимум, оставићемо срце на терену", навела је Крунићева.

Она је казала да очекује пуну халу у Зрењанину.

"Надам се да ће публика доћи у што већем броју и позвала бих људе јер нам подршка много значи", казала је Александра Крунић.

Ивана Јоровић је рекла да једва чека да почну мечеви.

"Све смо расположене, насмејане и имамо супер тим који је увек ту за нас, који се труди да удовољи свим нашим прохтевима. Генерално нам је супер и једва чекамо меч", казала је Јоровићева.

Нина Стојановић се сагласила са саиграчицама и додала да још није играла против тенисерки које ће представљати Аустралију, али да мисли да Србија може да се носи са њима.

Дејана Радановић је рекла да јој је изузетно драго што ће играти у родном граду, иако је тек други пут у Фед куп тиму Србије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар