Лаушевић пише нову књигу

Иако је пре само недељу дана боравио у Београду због снимања серије “Сенке над Балканом”, Жарко Лаушевић се већ вратио у Њујорк како би се у потпуности посветио писању трећег дела аутобиографије.

Забава 18.04.2017 | 21:08
Лаушевић пише нову књигу
- Лауш је недавно почео да ради на наставку своје аутобиографије и сада је већ извесно да ће после књига “Година прође, дан никад“ и “Жарко Лаушевић - друга књига” бити и трећег наставка. Оно што још увек није сигурно, то је када ће она бити готова јер му то није једина обавеза, а писање књиге захтева потпуну посвећеност и концентрацију - открива за “Блиц” извор близак нашем глумцу.

Претпоставка је да ће у трећој књизи Лаушевић писати о свом животу у Америци, што свакако највише и занима све оне који воле Жарка.

Иако Лаушевић и још није завршио са обавезама око улоге принца Ђорђа Карађорђевића, коју игра у Бјелогрлићевој серији “Сенке над Балканом” јер су остале још неке сцене које нису снимљене, он је ипак одлучио да оде за Америку, а већ за месец и по дана Жарко опет долази у Србију да сними сцене које су остале.

- Његове сцене које су остале да се сниме радиће се у јуну, тако да ће он тад опет доћи у Београд. До тада је решио да све своје време посвети писању наставка аутобиографије. Трећи наставак може поприлично да изненади све оне који су читали његове прве две књиге. Једноставно, код њега увек постоји нешто ново и недоречено - каже извор “Блица”.

Подсетимо, Лаушевић је у првом делу своје аутобиографије описао свој живот пре и после трагедије 1993, када је након свађе у кафани у Подгорици убио две и ранио једну особу, због чега је најпре осуђен на 13 година робије. Други део бави се његовим животом након пресуде и четири и по године проведене у затвору. Шта нас очекује у трећем наставку, Жарко досад није желео да открива чак ни пријатељима, тврди извор, па је то засад још увек тајна.

Ипак, претпоставка је да ће у трећој књизи Лаушевић писати о свом животу у Америци, што свакако највише и занима све оне који воле Жарка и којима је тешко да замисле какав живот води глумац који је осуђен да се не бави својим позивом - глумом, у којем је тако сјајан, што је поново доказао у филму „Смрдљива бајка“ који је изашао прошле године.
 
 (Блиц)
 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зоол

18.04.2017 19:37

Почео је да смара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САД

19.04.2017 00:02

И он и Бјелогрлиц сморисе скроз...

Name

дзо ни

19.04.2017 12:26

Вала бас!