Клинац дивљао улицама Подгорице

Полиција из саобраћаја искључила С. М. (18) јер је дивљао на подгоричким друмовима!


Регион 18.04.2017 | 16:17
Клинац дивљао улицама Подгорице
Полиција је, захваљујући пресретачу, зауставила и из саобраћаја привремено искључила осамнаестогодишњег С.М. из Бара који је управљао аутомобилом "алфа ромео" брзином од 198 километара на час у месту Горичани у Подгорици, где је ограничење брзине 80 километара на час.

Против овог лица поднесена је прекршајна пријава, привремено је искључен из саобраћаја и привремено му је одузета возачка дозвола до одлуке Суда за прекршаје, саопштила је црногорска Управа полиције.

У саопштењу се наводи да је младић из Бара процесуиран прекршајном суду.

Полиција подсећа да је за аутомобиле којима управљају возачи почетници брзина ограничена на 70 километара на час, без обзира на ограничење брзине кретања возила на путу.

Анализе саобраћајних незгода и њихове последице указују на то да је људски фактор доминантан узрок већине саобраћајних незгода, посебно оних са најтежим последицама, наводи се у саопштењу.

У последњих 10 дана на црногорским друмовима, због прекорачења брзине и људског фактора, погинуло је седам лица, а више десетина је теже и лакше повређено.

(Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

судија

18.04.2017 14:44

Треба увести закон о одузимању возила трајно ако прекорачи дозвољену брзину дупло.без обзира колико је прописано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

судија

18.04.2017 14:46

Заборавих и возачку дозволу у трајању најмање 10 год.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп

18.04.2017 15:48

Судија не сери. забрани возилима под пратњом да дивљају а све по закону.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацо

18.04.2017 15:48

Немогу они узети туђе ауто, ко да је аутомобил на њему . А ако је ауто на њему онда има пара и узеће себи друго или ће ти продати то ко је будала будала је дзаба све луд па ет.

ОДГОВОРИТЕ