Мало сутра - Хондина причица за Мекларенову лаку ноћ!

Јапанци најављују ефикасне поправке на свом мотору до ВН Канаде. Алонсо је скептичан, а Јасуке Хасегава га убеђује у чудеса.

Остали спортови 19.04.2017 | 15:15
Мало сутра - Хондина причица за Мекларенову лаку ноћ!
Фернандо Алонсо је тражио стрпљење након ВН Бахреина! Мекларен је по тој причи већ дигао руке од Хондине погонске јединице која не да кашље, већ умире на свакој трци. Упркос томе Јасуке Хасегава, први човек Хондиног моторног одељења најављује да ће се већ ове седмице тестирати измене које ће бити употребљене на ВН Канаде, 11. јуна.

„Сада ћемо у два дана извршити тестирања нових делова. Они би требало да поправе поузданост и снагу Мекларена“, изјавио је Хусегава, а чини се да је управо он скоро па усамљен у уверењу да Мекларенов „МЦЛ 32“ пројекат болида неће бити најлошије возило у дугој историји тима из Вокинга.

„Не можемо да чекамо. Хонда има нове, и то одличне идеје, али то неће бити потпуно нов агрегат“, рекао је Хусегава, јер речи Фернанда Алонса опомињу Јапанце да је шали збиља крај.

„Никада се у свом животу нисам тркао са толико мало снаге у мотору. Никада пре ми се тако нешто није десило“, рекао је Алонсо, што донекле демантује и уноси неверицу у причу да ће у Мекларену све бити уреду до ВН Канаде.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар