Мегина „стотка“ против Партизана!

Ипак, резултат је био у потпино другом плану, а сав приход са меча намењен је – Дечјем одељењу крушевачке болнице.

Кошарка 18.04.2017 | 09:45
Мегина „стотка“ против Партизана!
Кошаркаши Мега Лекса савладали су Партизан у хуманитарном мечу одиграном пред хиљаду гледалаца у крушевачкој Хали спортова – 101:90 (33:30, 25:18, 25:19, 18:23).

Ипак, резултат је био у потпино другом плану, а сав приход са меча намењен је – Дечјем одељењу крушевачке болнице.

Почетак утакмице био је заказан за 19.00, али је прво подбацивање каснило 45 минута јер је током загревања, након једног закуцавања играча црно-белих Кенана Карахоџића дошло до пуцања табле. Док су надлежни у хали мењали таблу, црно-бели су се загревали играјући "у кругу" са фудбалском лоптом.

Што се тиче саме игре, овај меч послужио је и једнима и другима да донекле одрже ритам пред почетак Суперлиге. Мега је била шутерски расположенија и имала је знатно већи број разиграних играча, а најефикаснији уз победничком тиму био је Никола Ребић са 14 постигнутих поена.

Код Партизана су само двбојица играча имала двоцифрен учинак, а то су били Вања Маринковић (11 поена) и Стефан Пот (10).

Ипак, треба напоменути да најискуснији првотимац црно-белих Новица Величковић није играо на вечерашњем мечу, док са друге стране у тиму није било Радета Загорца.

Патизан такмичење у Суперлиги креће 21. априла утакмицом са Вршцем у дворани Александар Николић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар