СДС честитао рођендан БН-у

Српска демократска странка честитала је 19. рођендан БН телевизији.

Република Српска 16.04.2017 | 14:07
СДС честитао рођендан БН-у
''Поштовани, у име Српске демократске странке желим да Вам упутим најискреније честитке поводом 19. рођендана БН телевизије.

Ваша телевизија је настала и расла заједно са Републиком Српском и данас представља један од најзначајних информативних канала комуникације на медијском небу Републике Српске.

Професионализам, изграђена новинарска етика и одговорност и континуирано извјештавање у интересу јавности особине су које красе Вашу телевизију, што представља доказ Вашег деветнаестогодишњег трајања али и гарант да ће БН телевизија још годинама трајати и бити из сваке наредне године све успјешнија.

Током свих ових година Ваш радни колектив је кроз одговоран однос према јавности стекао повјерење народа и зато не чуди што је програм БН телевизије данас најгледанији у Републици Српској.

Због свега тога желим Вам да у годинама које долазе будете још успјешнији у пословању, још професионалнији у раду и да Ваша телевизија живи још много година.

Такође желим да Вам поводом најзначајнијег и најрадоснијег хришћанског празника Васкрса упутим честитку уз традиционални поздрав ХРИСТОС ВАСКРСЕ''.

С поштовањем,
Вукота Говедарица, предсједник Српске демократске странке

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Горан

16.04.2017 16:38

Цеститку је упутио најпостенији политицар. Без ораха у дзеповима, цовјек без подлости. Мозда будуци Предсједник Српске! Зивио Вукота.

ОДГОВОРИТЕ