Милијардер нудио милионе за секс

Познати аустралијски коцкар Роберт Кипријани коме је због преваре са осигурањима забрањен улаз у казина широм свијета, оптужио је кинеског милијардера Дерила Каца да је његовој супрузи понудио скоро два милиона аустралијских долара за годину дана секса.

Забава 13.04.2017 | 09:45
Милијардер нудио милионе за секс
Кипријани је поднио тужбу у којој тврди да је ожењени власник хокејашког клупа Дерил Кац његовој жени, бразилској глумици Грејс Санто понудио 20.000 америчких долара за секс, при чему је блиске сусрете предвидио шест пута мјесечно, што значи да би за годину дана зарадила скоро милион и по евра.

Грејс, која тренутно глуми у серији „Јане Тхе Виргин" пријавила је случај полицији у новембру 2015. године тврдећи да је одбила понуду. У изјави на 12 страна она је рекла да је била смјештена у хотелу "Фоур Сеасонс Хуалалаи" и да је радила снимање за магазин "Вива глам" када је упознала Каца и његовог рођака Мајкла Гелмона. Кац јој је прво обећавао да ће јој убрзати каријеру посредством својих веза, а онда ју је позвао у хотелски апартман како би причали о „послу" гдје јој је изнио непристојну понуду.

"Говорим о милионима. Ово ће помоћи твојој породици и теби и рјешити вас мука", рекао јој је на шта га је глумица упитала шта треба да уради заузврат – "Тражим друштво и секс"

Кипријани у тужби тврди да је бизнисмен вриједан 3,5 милијарди долара након прве понуде на Хавајима више пута покушавао да се приближи његовој супрузи, па је тако једном приватним авионом из Лос Анђелеса дошао у Лондон да је види.

Из тима Дерила Каца наводе да су Кипријанијеве оптужбе „лажне, злонамјерне и потпуно неосноване", а Кипријанија су назвали "осуђеним преварантом који више од годину дана угрожава Каца и његову породицу".

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

НО НАМЕ

13.04.2017 07:50

САЊА, НЕ ЛАЗИ НАРОД. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тетак Мата

13.04.2017 08:33

Вала и тата би сине да има пара за то планинарење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Онако

13.04.2017 08:59

Да ти је понудио ти би и прихватила. Не лажи себе и народ око себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Она би

13.04.2017 18:00

И за 20 долара. Малтене цитава нација зиви од секса и туриста. Изузетак су они у дзунглама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ехе ја

13.04.2017 20:42

Ја јој неби ни наплатио

ОДГОВОРИТЕ