Газда Мекларена не да Алонса у трансферашки промет!

Возачу Мекларена у Кини се насмешило небо, пала је киша и поправила очајне перформансе нејеговог болида. Тога је свестан и Зек Браун који га љубоморно чува.

Остали спортови 13.04.2017 | 08:45
Газда Мекларена не да Алонса у трансферашки промет!
И сам Фернандо Алонсо је свестан да га је на ВН Кине небо погледало када је пала киша. Тако се нашао у шанси да вози колико толико конкурентну трку.

„Моју позицију је дефинитивно поправила киша у Кини. Мислим да ће у Бахреину бити јако тешко јер је скоро сигурно да ће стаза бити сува“, рекао је Фернандо Алонсо, а трачеве око његовог трансфера у току сезоне прекида први човек тима из Вокинга, Зек Браун.

„Фернандо нам је обећао да неће имати разговоре око трансфера до краја сезоне. Такође, он је рекао да ће и када дође до тога прво причати са нама“, рекао је Зек Браун за Дејли мејл.

Иначе, Фернанду Алонсу на крају ове сезоне истиче уговор са Меклареном који вреди 38.000.000 фунти. Како Шпанац тренутно нема конкурентан положај у Меклареновом болиду, очекује се да ће потражити јачу спортску средину. Спомиње се и Мерцедес, а местоВалтерија Ботаса сматра се отшкринутим вратима за Алонса. Наиме, њему је Тото Волф дао само једногодишњи уговор...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар