Богдан: Шпанци су лоше превели! Неко хоће да ме свађа са Новаком!

Некадашњи селектор тениске репрезентације Србије Богдан Обрадовић тврди да је шпански лист “Ас” погрешно пренео његове речи о Новаковој исхрани.

Тенис 06.04.2017 | 21:40
Богдан: Шпанци су лоше превели! Неко хоће да ме свађа са Новаком!
Он истиче да је све написано негативном контексту и напоменуо да нема намеру да се бави исхраном Новака Ђоковића, већ му жели да се врати старим навикама и успесима.

"Све је изведено из контекста, не желим да се бавим исхраном Новака, желим му све најбоље и да се врати старим рутинама. Говорити о конфликтним стварима и да ли Ђоковић једе или не једе месо баш пред меч са Шпанијом није мој манир. Немам намеру да стварам притисак", рекао је Обрадовић Тањугу.

Обрадовић је додао да појединци покушавају да дестабилизују његов однос са Ђоковићем, али и са Тениским савезом Србије.

"Не знам колико Шпанци причају енглески језик, али све вести које су пренешене су негативне", поручио је Обрадовић, који је освојио Дејвис куп са репрезентацијом Србије.

Како је навео, Србији припада улога фаворита против Шпаније, посебно јер игра Новак Ђоковић.

"Кад смо домаћини морамо да се осећамо као фаворити, аи не смемо да се опустимо. Имамо Новака, Троицког, Зимоњић је један од најбољих дубл играча у историји, тим апосулутно спреман да победи сваког. Уз подршку публике у Београду имамо прилику да се реванширамо за пораз у Бенидорму", закључио је Обрадовић.

Меч Србије и Шпаније у четвртфиналу Дејвис купа почиње сутра и траје до недеље у дворани Александар Николић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар